OTKAZI U HOLDINGU: Proces će trajati nekoliko mjeseci uz jasne kriterije

Uz obvezne COVID potvrde i skromnije dočeke Nove godine diljem Hrvatske oprostili smo se sa 2021. Slavilo se, među ostalim, na trgovima u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku, dok su u Novu mirnije uplovili Split i Rijeka.

Na dočeku Nove na glavnom zagrebačkom trgu bio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. On je prije dolaska na Trg bana Jelačića obišao prenočište Crvenog križa u Velikoj Kosnici.

“Ovo je jedna od tradicija koje su lijepe i do kojih ću i dalje držati. Ima dosta dobrih stvari u Zagrebu koje želimo zadržati i unaprijediti. I ovo je tradicija da gradonačelnik posjeti prenočište za beskućnike. Na ovaj način želimo poručiti da ovi ljudi nisu zaboravljeni.”

Nakon toga obišao je sve hitne službe. Tomašević je komentirao i najavljene otkaze u zagrebačkom Holdingu, njih oko 500.

“Volio bih detaljnije vidjeti taj proces nego da to danas komentiram, a ima i vremena. Proces savjetovanja između sindikata i Uprave će trajati nekoliko mjeseci. To nije ništa od danas do sutra. Bilo kakvo restrukturiranje mora ići uz jasno definirane kriterije.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!