OTAC NESTALE ZVIJEZDE “BIG BROTHERA”: Informacije koje imam mogle bi šokirati, ali nije još vrijeme

Marijana Seifert, poznata kao zvijezda Big Brothera, nestala je u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine, a jedan je građanin koji se kretao Mostom mladosti prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert.

Sada se oglasio i otac Marijane Seifert, Ivo Kovačević, nakon što je u koritu rijeke Save na području Otoka Svibovskog kod Rugvice pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe.

“Kad smo čuli da je u Savi pronađeno tijelo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se blijedo pogledali i protrnuli. Cijela protekla noć za nas je bila neizvjesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se ići u Zagreb na identifikaciju tijela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Riječ je o starijoj ženskoj osobi”, rekao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

“Žao nam je bilo čije smrti. Ovo nam je dalo kakvu-takvu nadu, ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna što se točno dogodilo našoj kćeri i siguran sam da ćemo to doznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak, spreman sam iznijeti sve informacije kojima moja obitelj i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vrijeme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze”, reako je i dodao:

“Budite sigurni da moja supruga i ja nećemo dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi i tragat ćemo za istinom dokle god smo živi.