OTAC JU BACIO S BALKONA: Najteže stradala sedmogodišnjakinja stigla u KBC Zagreb

Najteže ozlijeđena djevojčica (7) od četvero djece koju je suludi otac Josip Rođak (54) bacio s prvog kata, prebačena je iz Zadra u Klinički bolnički centar Zagreb.

Osmogodišnja djevojčica, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, stabilna je i sutra će biti operirana, a dječak od tri i djevojčica od pet godina, smješteni su na odjelu kirurgije.

“Nakon ponovljenih dijagnostičkih pretraga utvrđeno je kako nije došlo do pogoršanja zdravstvenog stanja djevojčice, te je u dogovoru s ministrom zdravstva prof.dr.sc. Milanom Kujundžićem, dr. med. i ravnateljem Kliničkog bolničkog centra Zagreb prof.dr.sc. Antom Čorušićem, dr.med., dijete vozilom Hitne medicinske pomoći uz pratnju anesteziološkog tima upućeno u KBC-a Zagreb”, rekao je zamjenik ravnatelja zadarske bolnice dr. Edi Karuc za Zadarski.hr.

Podsjećamo kako je bio spreman i vladini zrakoplov da djevojčicu prebaci u Zagreb, ali zbog prisutnosti zraka u lubanji, nije mogla putovati zrakoplovom pa je prevezena sanitetskim vozilom.

Pomoćnik ravnatelja KBC-a Milivoj Novak rekao je da će djevojčica biti primljena na Odjel za pedijatrijsku intenzivnu medicinu Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb.

Iz bolnice dolaze vijesti kako je djevojčica stabilno i da se nadaju da će se izvući bez posljedica, ali točne prognoze moći će dati za nekoliko dana.

Komentiraj