OSVOJILA DVA ZLATA: Sjajna Ana Đerek prvakinja Hrvatske na gredi i parteru

U osječkoj dvorani Gradski vrt ženskim apsolutnim programom startalo je 30. Ekipno, višebojsko i pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u sportskoj gimnastici koje će do nedjelje okupiti gotovo 500 sportaša iz cijele Hrvatske.

Dvostruka hrvatska olimpijka Ana Đerek (GK Marjan) postala je dvostruka prvakinja Hrvatske osvojivši zlata na gredi (13.050) i parteru (13.350).

– Završila sam zadnje natjecanje u ovoj godina koja je bila prepuna natjecanja i mislim da su sva odrađena uspješno. Kad pogledam unatrag, ništa ne bih promijenila. Imam jako malo kikseva ove godine. Sad sam opet nakon pauze od Svjetskih kupova i Olimpijskih igara pokazala dvije dobre vježbe – 13.050 na gredi i 13.300 na parteru.

Odradila sam obje vježbe stvarno dobro i prezadovoljna sam. Došla sam nastupiti dvije sprave i na obje sam osvojila zlato. Presretna sam jer su i za mene stvarno dva teška tjedna i zbog obaveza na faksu i života, treninga, svega. Sutra idem na jednu svadbu, a onda imam nekoliko dana odmora. Spremna sam za odmor više nego za bilo što drugo, rekla je dvostruka prvakinja Ana Đerek za HRT.