OSTOJIĆ O REJTINGU SDP-A: Odgovorni su članovi koji su okupirali medije, a za svoj je kriv Bernardić

Foto: SDP
Foto: SDP

O stanju u SDP-u i svm šefu, čelniku SDP-a Davoru Bernardiću, gostujući na N1 televiziji, govoruio je Rajko Ostojić, potpredsjednik stranke.

“Kolege koji su svaki dan u medijima, koji su punili naslovnice, su pogriješili. Govorim u slučaju pismo”, rekao je Ostojić, te nastavio:

“Pismo je bilo legitimno pravo, ali način da se najavljuje u medijima, način na koji je prezentirano je pogrešan. Toga nema ni u vesternima, i tamo se ide licem o licem, pištolj o pištolj. Ovo me podsjećalo na ’91. kada je bombardirano Sljeme, kada je bombardiran HRT jer kad se bombardiraju mediji istina prva strada. To što su napravili kolege je snizilo rejting SDP-a.

Dvije su stvari – za rejting SDP-a krive su loše prezentacije dužnosnika u medijima, gdje se iznosio prljavi veš, to govore svi analitičari. A za rejting Davora Bernardića je kriv i odgovoran on sam.

To su dvije teze. Svatko od nas, apsolutno svatko pa i ja, za izgovorenu riječ moram imati zahvale i pogrdbe. Rejting je nikad lošiji u 15 godina, a najvećim dijelom za to su krivi i odgovorni oni koji su okupirali medije, a za rejting Davora Bernardića je kriv on. Ne smijemo sve prišiti niti Bernardiću, ali niti suspendiranima”, rekao je Rajko Ostojić za N1.

Komentiraj