OSTAVKA I TOČKA: Rukometni izbornik Babić ostao kod odluke – želi otići

izbornik, željko babić, rukomet

Željko Babić ostao je pri svojoj odluci da napušta izborničku klupu hrvatske rukometne reprezentacije.

Nakon sastanka sa čelnicima Saveza, koji je trajao dva sata, Babić je ponovio ono što je poslao i pismenim putem, prenosi Media servis.

‘‘Ostao sam pri svojoj odluci iz osobnih razloga jer smatram da nismo napravili ono što smo mogli. Nisam osobno zadovoljan sa svojim učinkom i zato smatram da trebam otići. Odlazak je u kontekstu mogućnosti da se u budućnosti postižu bolji rezultati”, rekao je Babić

.Mandat izbornika Babića smatra se zadovoljavajućim poručio je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac i dodao: “Upravni odbor će od strane užeg tijela dobiti kompletno izvješće i tek će na sjednici, koja će se sastati u vrlo kratkom roku, donijeti odluku i zaključke vezane za cjelokupnu situaciju”, poručio je predsjednik HRS-a.

Na sastanku je bio i Ivano Balić, koordinator za muški rukomet.”‘Okupio se stručni stožer reprezentacije i uži dio Upravnog odbora. Izbornik je iznio svoje viđenje priprema i igre te je ostao pri odluci o svojoj neopozivoj ostavci. Konačnu odluku će donijeti Upravni odbor kada se sastane”, rekao je Balić.