ORIOLIK NEMOĆAN: Dinamo im s pola snage zabio 8 komada

Dinamo je gostovao u Oriovcu kod Oriolika u utakmici osmine finala SuperSport Kupa.

Zaiskrilo je u 18. minzri kada je Vrbančić s leđa odgurnuo igrača Oriolika u šesnaestercu, a sudac nije dosudio ništa. Dinamo ide u kontru, a onda Marušić, koji već ima žuti karton, opet grubo starta na Marina. Došlo je do naguravanja i sudac Lovrić jedva smiruje situaciju.

Dinamo niže napade i u 25. vodi s 1:0. Sosa je odigrao nisku loptu pred peterac. Halilović je pucao, lopta je od bloka krenula prema golu, a u želji da izbije Stubičan ju je od grede zakucao u vlastiti gol.

Dvije minute kasnije kazneni udarac za Dinamo. Marušić je u šesnaestercu srušio Vrbančića u pokušaju da izbije loptu. Drmić s bijele točke pogađa za 2:0.

U 39, opet kazneni udarac za Dinamo. Stubičan je s leđa srušio Kaneka u čistoj šansi u šesnaestercu. Stubičan je dobrio izravni crveni. Zabija opet Drmić za 3:0.

U 42. minuti je 4:o za Dinamo. Odlična lopta Sose za Kaneka koji je iz prve dao Drmiću, a on zabija kroz noge Hercegu. U sudačkoj nadoknadi je 5:0 za Dinamo. Nakon kornera Sosa je vratio loptu na drugu stativu gdje je Bernauer lijepo glavom pogodio u drugi kut.

U 54.  Dobra akcija Dinama za 6:0. Moharrami nalazi Drmića koji ostavlja Marinu, koji pokraj novoga golmana Zebe točno pogađa.

U 77. lijepa akcija Dinama za 7:0. Menalo je nabacio na drugu stativu, Kulenović fino glavom spustio, a Emreli iz poluokreta zabija za visoko vodstvo. U 82. je 8:0. Još jedna dobra akcija Dinama. Emreli daje Kulenoviću, on fintom vara jednog igrača i plasira u gol.

SASTAVI
ORIOLIK (4-2-3-1): Herceg – K. Lucić, Stubičan, Marušić, Kuzmić – Stahović, Djerek – Kokotović, Jurić, Bošnjaković – Morber.

DINAMO (4-2-3-1): Nevistić – Moharrami, Šutalo, Bernauer, Sosa – Vrbančić, Sučić – Marin, Halilović, Kaneko – Drmić