OREŠKOVIĆ S PROSVJEDA: Dosta nam je vlasti koja krade kruh iz usta građanima

U Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu održavaju se prosvjedi pod motom “Dosta je”, a koje su organizirale lijevo-liberalne stranke. Povod prosvjedu jest “otimanje i uzurpacija hrvatskih institucija od stranke HDZ-a, kao i korupcija i kriminal”, poručili su iz koalicije “Rijeke pravde”.

Izvor: Media servis

Sandra Benčić iz Možemo! poručila je u Zagrebu kako njihova stranka nema nasilnu retoriku.

“Naš zadatak u ovoj kampanji je odašiljati poruke nade i poruke optimizma. Smatramo da se na tome može graditi zdravo društvo. Ponavljam da zaista ne stvaramo ozračje izvanrednog stanja, ozračje straha. Na strahu nikada ništa dobro nije nastalo. Na nadi, na optimizmu, na zajedništvu, na solidarnosti jest. Odlučimo se za to”, poručila je Benčić.

Benčić je ponovila kako se u koaliciji nakon izbora ne vide ni sa kime s desnice.

“Mi nećemo ići u Vladu sa desnicom. Dapače, mi smo brana desnici. Pozivamo sve građane koji žele da sljedeća Vlada bude Vlada koja se formira od centra na lijevo da nam daju glas jer jesmo brana desnici. Mi smo brana desnici i uvijek ćemo biti brana crnom mraku”, rekla je Benčić.

Dalija Orešković ispred Stranke s Imenom i Prezimenom obratila se okupljenima u Rijeci.

“Dosta nam je vlasti koja kraste kruh iz usta građana. Dosta nam je vlasti koja krade budućnost našoj djeci. Dosta nam je vlasti koja krade domoljublje. Dosta nam je vlasti koja krade bogu dane. Dosta je”, poručila je Orešković.

Dodala je Orešković i kako joj je dosta vlasti koja se toliko osilila.

“Koja je postala toliko bahata, toliko moćna, da se u jednome trenu činilo da ju više nitko i ništa ne može ugroziti. Sigurna sam da je i vama dosta takve vlasti. Jedini način na koji smo mogli stvoriti silu iste ili još jače snage koja tu vlast može promijeniti jest da se udružimo i da svi zajedno stanemo. Zajedno ćemo reći DOSTA”, istaknula je Orešković.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!