OREŠKOVIĆ ODGOVORILA BANOŽIĆU: Podkapacitirani je nervozan – uskoro neće moći živjeti na račun građana

Notorni Mario Banožić je rekao da ga istupi zviždačice Maje Đerek neodoljivo podsjećaju na mene! Umjesto jalovih rasprava, predlažem ministru da odgovori na ova konkretna pitanja ako smije. A ne smije, jer bi onda izgubio fotelju, a možda i još ponešto.

Napisala je to na Facebooku saborska zastupnica stranke Centar Dalija Orešković, koja dalje kaže:

Samopromocija je dopuštena, za razliku od korištenja ministarske funkcije za mešetarenje državnim nekretninama i pogodavanja povlaštenim poduzetnicima. Poželjno je ući u politiku nakon što se netko već realizirao u svojoj profesiji i u karijeri ostvario respektabilne rezultate.

Takvih ljudi treba što više, za razliku od raznih banožića koji postaju ministri bez ikakvih realnih znanja i kompetencija. Osim stranačke iskaznice i podaničkog mentaliteta prema stranačkom šefu, banožići nemaju ništa.

Budući da je afera “državne nekretnine” pokucala na vrata ovog debelo podkapacitiranog ministra, vjerujem da neće proći dugo vremena do trenutka kada on više neće moći živjeti na račun građana.

Umjesto jalovog pokušaja diskredititanja zviždačice koja ima svoje ja, integritet, znanje i čast, ministru Banožiću bi bilo pametnije da naprosto javno odgovori na postavljena pitanja.

Prije ili kasnije, javnost će na njih ionako dobiti odgovor. Što god mi mislili o USKOK-u ili DORH-u, na sve o čemu čitava Hrvatska već danima govori, ne mogu se niti oni praviti gluhi i slijepi.

Zastupnička pitanja o ovom slučaju poslala sam ministru Horvatu prije nekoliko dana. Nestrpljivo čekam odgovor. U prvom komentaru ovog posta pogledajte cijeli dokument u kojem su pitanja, a u komentarima mi pišite što mislite koji su odgovori?