OREPIĆ VRATIO PETROVU I GRMOJI: Nije riječ o mojim strastima i ambicijama!

vlado orepić, sabor

Nakon što je istupio iz Kluba zastupnika Mosta Vlaho Orepić je putem Facebooka kritizirao svoje donedavne kolege Božu Petrova i Nikolu Grmoju.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Dragi ljudi, Žao mi je što su g.Petrov i g. Grmoja i dalje ustrajni u nepoduzimanju konkretnih koraka u smjeru nužnih promjena u MOST-u, kojih su sigurno svjesni, kao što su to i svi članovi predsjedništva, kluba zastupnika, i glavnog odbora MOST-a.

Komunikacija koja se zasniva na čuđenju i povezivanju moje odluke o istupanju iz kluba zastupnika uz, kako kažu, moje želje, strasti i ambicije, predstavlja neiskren i nekorektan pristup cijelom događaju. Ne želim sudjelovati u “popularnom” političkom komuniciranju, na kojem nažalost i dalje inzistiraju, a koji se sastoji od tematske površnosti i osobne diskreditacije “druge” strane.

Ni jedna odgovorna politika se ne može zasnivati na “SLUČAJNIM” a pogotovo ne na netočnim insajderskim informacijama kojim se netko osobno nastoji diskreditirati. Bilo kako bilo, resetiranje MOSTa na polazne postavke je nužnost, a moj postupak je motiviran samo i isključivo tom potrebom.

Kalkulacije nekakvim urotama i osobnim ciljevima je samo bijeg od odgovornosti onih koji za tim posežu. Ljude koji su mi dali povjerenje nikada neću iznevjeriti i ova moja odluka je na tom tragu!”.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/OrepicVlaho/posts/538450943154796″ bottom=”30″]

Komentiraj