OPORAVLJENI HRVAT IMA VELIKU ŽELJU: Krovinović želi igrati s Modrićem

Podijelite članak

Filip KrovinovićFilip Krovinović trebao je biti otkriće, a možda i zvijezda na Svjetskom prvenstvu no nakon teške ozljede umjesto u momčadi Zlatka Dalića morao je na duge i mukotrpne terapije.

Situacija je sada s Filipom Krovinovićem puno bolja i izgleda da se uspješno oporavio od ozljede ligamenata koljena. Ovaj mladi Zagrepčanin član je slavne lisabonske Benfice, a ekipe emisije ‘U ringu’ Z1 televizije posjetila ga je u glavnom gradu Portugala.

“Nekakav okvirni plan s klubom je da se ozbiljnije uključim i vjerojatno zaigram nakon ove reprezentativne stanke”. otkrio je hrvatski veznjak.

A kada smo već kod Hrvatske evo kako je Krovinović doživio ogroman uspjeh Vatrenih u Rusiji i osvajanje srebra na Svjetskom prvenstvu.

“Bilo je napeto i dosta stresno, ali na kraju smo se svi veselili. Polufinale i finale gledao sam u klupskoj karanteni kao jedini Hrvat i bio je fenomenalan doživljaj”, kazao je Krovinović i dodao:

“Otkad sam počeo igrati nogomet želja mi je igrati za hrvatsku reprezentaciju. Nadam se da će s ozljedom sve biti u redu, da ću igrati kao i prošle godine i onda ako bude sve u redu i ako me izbornik Dalić želi očekujem njegov poziv. Igrati s Lukom Modrićem zbilja bi bilo nešto posebno”, dodao je Krovinović, ne skrivajući da mu je baš Luka nogometni idol.

 

Komentiraj