OPET POSEBNA REGULACIJA PROMETA: Danas se vozi biciklistička utrka CRO RACE 2022.

Danas se održava se 6. etapa međunarodne biciklističke utrke “CRO RACE 2022.” od 10. 30 do 17 sati između Svete Nedelje i Zagreba, te će na prometnicama kojima se kreće utrka biti na snazi privremena regulacija prometa i posebna ograničenja, izvijestili su iz HAK-a.

Vozi se na relaciji: Sveta Nedelja-Samobor-Kerestinec-Lučko-Buzin-Velika Gorica-Žitnjak-Dugo Selo-Vrbovec-Rakovec-Sv. Ivan Zelina-Soblinec-Zagreb.

Iz Hrvatskog auto-kluba upozorili su sudionike u prometu da su moguća zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu (biciklistička utrka održava se u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista).

U Gradu Zagrebu će privremena regulacija prometa biti na snazi od 13.30 do 16.30 na dionici: Slavonska avenija – Ulica Hrvatske bratske zajednice – Ulica grada Vukovara Miramarska cesta Miramarski podvožnjak Antuna Mihanovića Gundulićeva – Hebrangova Ilica Mesnička Ulica Tita Brezovačkog Trg svetog Marka Ulica 29.X.1918. Opatička ulica Ilirski trg Jurijevska ulica Mlinarska cesta Medvedgradska Ivana Tkalčića Kaptol Ulica Tome Bakača Vlaška Trg Evrope Vlaška Ulica Junija Palmotića Ulica Ruđera Boškovića Ulica Andrije Hebranga Trg Republike Hrvatske – Masarykova – Gundulićeva.

Zabrana zaustavljanja i parkiranja u Gradu Zagrebu bit će na snazi danas od 6 do 16.30 sati u Gundulićevoj ulici (zapadna parkirališta na dijelu od Mihanovićeve do Hebrangove), T. Brezovačkog (od Mesničke do Trga sv. Marka), Opatička (od ul. 29.X.1918. do Demetrove), Medvedgradska (istočna parkirališta južnije od Vrančićeve), Tkalčićeva (od TC Kaptol do Mikleušićeve).

Na Trgu A. i V. Mažuranića te Trgu Republike Hrvatske bit će na snazi zabrana parkiranja do 20 sati.