OPET NAPAD PSA: U zagrebačkom Vrapču napao ženu i bacio ju u potok

U nedjelju oko 20 sati žena je šetala svog psa u ulici Potok u kvartu zagrebačkom Vrapče kad ju je napao pas koji je bio bez nadzora.

Pas ju je oborio u potok te je žena lakše ozlijeđena, a svjedoci napada kažu da je sve izgledalo strašno.

“Čuli smo viku, zapomaganje ‘upomoć’ i cviljenje psa. Čuli smo da mladi čovjek viče na psa nakon što ju je već srušio u potok. Susjedi su pokušali potjerati psa, ali nije se dao. Netko ga je onda odvukao”, ispričala je za Dnevnik.hr svjedokinja napada i kazala da je ubrzo potom stigla policija i hitna pomoć.

“Curila joj je krv iz čela”, kazala je.

Stanari ulice strahuju jer su u ponedjeljak ponovno vidjeli tog psa na ulici. “Mi svi imamo djecu, pas nije odvezen nikamo”, kazala je sugovornica.

Zagrebačka policija potvrdila je da se dogodio napad psa na ženu i drugog psa te da je ženi pružena liječnička pomoć, a utvrđene su joj lakše ozljede.

Na pitanje je li pas koji ih je napao odvezen, u zagrebačkoj policiji kažu kako se još utvrđuju sve okolnosti, a o svemu su obaviještene nadležne službe.

Podsjećamo, u istom kvartu pas bez nadzora u petak je napao i ugrizao dvoje djece. Vlasnik psa je uhićen, a pas mu je oduzet.