ON JE UBOJICA ŽENE: Nema on nikakav PTSP, on je monstrum, sve je isplanirao – kaže žrtvina majka

U Državnom odvjetništvu ispitan je Zoran Buila (50) iz Petrovaca kod Vukovara koji je kazneno prijavljen za teško ubojstvo supruge Anice (46) čije je tijelo bacio u septičku jamu.

Policija je tako završila tromjesečnu potragu za nestalom ženom, čiji je nestanak, kako reče načelnika Policijske postaje Vukovar Vlado Božić, nestanak prijavila njezina majka 29. srpnja.

Rekla je tada kako se s kćeri mjesec dana nije čula ni telefonom. Tada je započela potraga, a to je ukključivalo i obavijesne razgovore s prijateljima i poznanicima nestale, kao i s drugima s kojima je kontaktirala.

U međuvremenu su lansirane razne informacije i nagađanja o nestanku, a policijske su indicije govorile da je zbog neriješenih obiteljskih odnosa otišla od kuće.

Na kraju, nakon intenzivne potrage, 6. studenog je pronađeno njezino tijelo.

“Pretragom obiteljske kuće, u stražnjem dijelu u septičkoj jami pronađeno je tijelo nestale umotano u prekrivače”, rekao je voditelj Kriminalističke službe PU vukovarsko-srijemske Krešimir Hunjet. “Septička jama bila je osigurana kako se tijelo ne bi moglo naći… Nad osumnjičenim 50-godišnjakom provedeno je kriminalističko istraživanje, isti je uhićen zbog kaznenog djela teškog ubojstva i uz kaznenu prijavu, nakon ispitivanja u policiji, predan pritvorskom nadzorniku”.

Ubijena Anica Buila (Foto: Facebook)
Ubijena Anica Buila (Foto: Facebook)

Hunjet nije rekao je li osumnjičeni Buila priznao zločin, jer se nastavlja s njegovim ispitivanjem.

Prema informacijama kojima raspolaže Jutarnji list, Zoran je priznao ubojstvo istražiteljima, a u kući je pronađen i nož za koji se sumnja da je počinjeno ubojstvo.

Tijekom istrage je utvrđeno i da je netko u ime nestale Anice slao SMS-ove suprugu koji ih je prezentirao i policiji tijekom istrage kao argument da mu je supruga živa i da kontaktira s njim.

“Kada smo doveli u situaciju supruga kao osumnjičenika, provjerili smo te SMS-ove. Ustvrdili smo da ona nije slala te SMS-ove, da ih je slao netko u njeno ime. Onda smo pojačali intenzitet i došli smo do počinitelja”, rečeno je na pressici.

Podsjećamo kako je ubijena Anica imala dvoje djece iz prvoga braka i dvoje sa svojim ubojicom. Policija je potvrdila da su sva djeca punoljetna i ne žive u obiteljskoj kući u Petrovcima.

“Nema on nikakav PTSP, to je monstrum koji je sve pomno isplanirao”, rekla je Aničina majka za Jutarnji list. “Bio je pritajen, miran, došao nam je u kuću prije tri tjedna, ljubio nas, grlio, držao moju praunučicu, Aničinu unučicu, a za to vrijeme moje se dijete raspadalo u septičkoj jami”.

PISALI SMO:

DETALJI UBOJSTVA ŽENE: Otkrila ga SMS poruka – ubio ju, umotao u pokrivače i bacio u septičku jamu – čitajte OVDJE.

Foto: Facebook
Foto: Facebook