ON JE UBIO SVOJE TROJE DJECE: Poslovni čovjek koji se u oproštajnom pismu požalio da nema novca

Harald Kopitz, Austrijanac koji je u Zagrebu u Mlinovima ubio svoje troje djece, nakon ubojstva sebi je pokušao oduzeti život nepoznatim sredstvom.

Pretpostavlja se da se radi o tabletama ili otrovu, pa je prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Prebačen je na intenzivnu u internoj i bio je u teškom stanju. Prema posljednjim informacijama stanje mu je stabilno.

Kako se može iščitati na društvenoj mreži, Kopitz je radio za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač, a prema podacima na internetu radio je 13 godina kao član Upravnog odbora te 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing.

Sedam godina radio je na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG te u tvrtkama Alcatel Austria te AKG Acoustics.

Na sveučilištu Donau-Universität Krems stekao je titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vodstvom.

Na Facebooku je noćas oko ponoći napisao:

“Zbogom svima! Otići ću, kako više ne mogu. Ljubav mog života, Marija, napustila me je jer je moja bivša žena, Dajana, bila jako loša prema njoj, a nemam novca.

Sve što sam probao zadnjih 1 1/2 godina me nije vratilo na posao a ni braća iz masonske lože kao sto su ….. nisu htjeli pomoći, čak ni telefon na kraju …

Samo moji najbolji prijatelji Manfred i Roland i moj brat Helmut su mi pomogli koliko su mogli.

Ali sada sam na kraju! Dakle, zbogom”

Više detalja o ovoj tragediji dat će PU zagrebčka u izjavi za medije u 14 sati.