OKRŠAJ NA TV PINK: Gadi mi se, Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima, što ju ne kupi u Virovitici?

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Žestoku su se sukobili u emisiji “Pravac” Pink televizije lider LDP-a Čedomir Jovanović i povjesničar Saša Adamović.

Okidač za pravi televizijski okršaj u kojem je Jovanović rekao nebrojeno puta Adamoviću “Sram vas bilo”, bilo je pitanje Kosova, jer je Jovanović ocijenio kako je politika devedesetih godina dovela do “gubitka južne srpske pokrajine”.

Jovanović je planuo kada je Adamović rekao da je za sve to “netko odgovoran”, ali je izbjegavao spomenuti Slobodana Miloševića.

“Tko je rekao ‘malo morgen’, tko je rekao ako ne znamo raditi znamo se tuči? Tko je ubijao po Srbiji, tko je predsjednika bacio u jamu s krečom?

“Tko još vjeruje da Slobodan Milošević stoji iza ubojstva Ivana Stambolića?” upitao je Adamović.

“Sram vas bilo, donijeta je sudska presuda, sudovi ove zemlje su je donijeli… Ne, nego se Ćuruvija sam ubio, Stambolić se sam ubio… Šake su mu odsjekli i bacili svinjama. Sram vas bilo, sram vas bilo… Hajde recite i da je Legija heroj”, vikao je Jovanović.

A kad mu je Adamović rekao da se ne živcira, Jovanović je nastavio: “Da se ne živciram? Je li se i Zoran ubio sam? (Misli se na Zorana Đinđića) Hajde dosta, sram te bilo!”

Jovanović je poludio kada mu je Adamović spustio da svojom politikom ne može prijeći niti prag. “Što vi poštujete uopće?” upitao je Adamovića. “Zločince, ubojice? Mladića, Karadžića…Ne mogu prijeć prag jer mi se gadi kada Šešelj kupuje kuću u Hrtkovcima… Što ne ode i ne kupi kuću u Ogulinu, Virovitici…?”

MOŽE VAS ZANIMATI:

NOVA PROVOKACIJA: Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima, gdje je počinio zločine – čitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/cedomir.jovanovic/videos/10156420211329851/” bottom=”30″]