OKRŠAJ MATANIĆA I POKOS: Pogledajte “šamaranje” redatelja i bivše voditeljice

Video snimke s privatne zabave na kojoj je bila i finska premijerka Senna Marin (36), na kojima pleše i pjeva, postalka je hit na društvenim mrežama, ali i kritika.

Posebno su zaredale nakon što je izašla snimka na kojoj je Marin plesala s finskim pjevačem Olavijem Uusivirtom.

Nakon kritika Marin je poručila: “Da, istina je, udana sam žena, no mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne kanim ih detaljnije komentirati. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimjereno”, javili su mediji.

I u nas se povela rasprava na društvenim mrežama, a redatelj Dalibor Matanić na Instagramu je objavio fotku finske premijerke, a uz nju napisao: “Carica”.

Otvorila se rasprava a uključila se i nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos, koja je napisala:

“Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka”.

Matanić je i dalje branio svoj stav: “Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na “frajere” i “ribe”.

U sljedećoj objavi Pokos kaže: “Ne bi mi se svidjelo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno.

Odgovor Matanića bio je kratak: “Meni je sve genijalno što nije Kolinda”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dalibor Matanic (@dalibormatanic)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!