OGLUŠIO SE NA ZAPOVIJED POLICIJE: Gradonačelnik Petrinje probio ogradu da bi došao do supruge

Nakon što je netko automobilom jučer razbio metalnu ogradu u središtu Petrinje i ogluđio se o zapovijed policije da stane, Dnevnik.hr doznaje da je autom upravljao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Na pitanje je li točno da je to bio on, gradonačelnik je zastao: ”Pa gledajte.. Ne znam otkud vam ta informacija”. Nastavio je da on živi u centru Petrinje. ”Da, ja se vozim po gradu, u strogom centru imam kuću i preuzeo sam odgovornost da dođem do kuće u kojoj je moja žena bila sama. Ona je teško preživjela potres”, rekao nam je. ‘Idem u centar grada, ali sigurniji sam kad idem autom. U brzini se svašta može dogoditi”, pravdao se, prenosi Dnevnik.hr.

”Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana… Radim prekršaj jer moram doći kući. Napravio sam ih najmanje 100 u zadnjih tjedan dana. Vozio sam u jednosmjernoj ulici, u suprotnom smjeru…”, kaže Dumbović.

Podsjećamo: “Ugasite vozilo. Zapovijedam vam, ugasite vozilo. Ja sam ozbiljan”, čuje se na snimci kako policajac upozorava, ali vozač je otišao.

 

 

Komentiraj