OGLASIO SE ŽUPAN TOMAŠEVIĆ: Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu

alojz tomašević, župan

Nakon što su svi mediji donijeli priču o njegovom nasilju i napadu na suprugu Maru, koja je i sama medijima o tome svjedočila, priopćenjem se oglasio i župan požeško-slabvonski Alojz Tomašević.

Ovo je njegovo priopćenje:

“Poštovani, u protekla dva dana o meni i o problema u mojoj obitelji u javnost su plasirane mnoge dezinformacije, te se ovim putem želim očitovati o svemu.

Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije čiji sam župan zbog mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane. Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano.

Istina je da je i u mom braku bilo problema. No, bračne razmirice bile su isključivo verbalnog karaktera. Posljednja takva prepirka dogodila se prije dva dana, i nažalost pretvorila se u masovno širenje dezinformacija i krajnjih neistina prikazujući me kao nasilnika.

Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. Očekivano cijelu situaciju pokušavaju iskoristiti u suprotnim političkim taborima potenciranjem neistina i dezinformacija te plasiranjem dodatnih. Njihov motiv moga blaćenja je isključivo plod dugogodišnje političke frustracije i izbornog gubitništva i njih istina ne zanima.

Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji.

Ispričavam se svojim prijateljima iz Hrvatske demokratske zajednice jer se plasiranjem neistina i tendencioznim tumačenjima nastojalo naštetiti našoj stranci. Kako sam prethodno rekao neki

pokušavaju manipulacijama i dezinformacijama postići ono što se ne mogu legalnim političkim putem”.

PISALI SMO:

SUPRUGA O ŽUPANU NASILNIKU: I ranije je nasrtao na mene – slala sam e-mail i Plenkoviću – čitajte OVDJE.

VIDEO: HDZ-OVAC TOMAŠEVIĆ VRIJEĐAO ŽIVI ZID – Papci, Jugoslavenčine, dripci, balavci… – čitajte OVDJE.

Komentiraj