OGLASIO SE RICHTER: Prozvao Peteka, Grbina i Račana – evo što mu je odgovorio Petek

Mnogo je bure podiglo imenovanje Darka Richtera za novog ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, a on se oglasio na Facebooku i oštro napao Ivana Račana, Peđu Grbina i Renata Peteka, nazivajući ih “običnim tvrdolinijašima kojima mržnja izvire iz mnogih rečenica njihovih optužujućih laži”.

U ovjavi na Facebooku Richter je dodao još mnogo toga, a odgovorio mu je zagrebački nezavisni zastupnik Renato Petek.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Jesmo li se za to borili druže Senf?

Novi ravnatelj Srebrnjaka Richter se treba posvetiti budućnosti bolnice Srebrenjak za što je dobio potporu Upravnog vijeća predvođenog kumom svog djeteta, a koju je, kao i ostale nove članove, imenovao gradonačelnik Tomašević.

Richter je biran za ravnatelja bolnice, a ne prvog apostola. On smatra da je Istanbulska konvenciji ‘fašistički uradak suvremenih antifašista’, Kurikularnu reformu je smatrao ‘podmetanjem lijevo-liberalnih vrijednosti’ od strane onih koji su ‘komunističko-totalitarne dogme modificirali i pretvorili u „suvremene, sekularne, liberalne i napredne vrijednosti“.’

No, ima i nešto što se odnosi na njegov angažman u okviru Domovinskog pokreta. Kaže da je većina političara predugo sisala majčino mlijeko čime su ‘uzgajani analno-oralni tipovi’. S obzirom na njegov politički profil, čini se da je predugo dojen teorijom partizansko-komunističke-crvene opasnosti.

Neka se brine o dobrobiti djece, pacijenata, spašavanjem EU projekta bolnice i u tome neka štiti interes Grada Zagreba, a ne KBC-a. Uz to, neka kao ravnatelj dječje bolnice ne vadi kosture iz ormara bitaka od 1941. do 1945., a ponajmanje se ne bavi sudbinom moje duše. I u izjavama neka posebno pripazi na 8. Božju zapovijed.

Komentiraj