OGLASIO SE MAMIĆ: Klub je honorirao sve uspjehe – evo zarada stručnog stožera

Nakon što su mnogi poznati nogometni klubovi zbog borbe protiv koronavirusa, jer nema utakmica, proglasili izvanredno stanje i smanjili plaće igračima, a neki su ih se i sami odrekli, krenuli su i neki naši prvoligaši.

Nakon NK Osijeka, gdje je sve prošlo glatko, u GNK Dinamo je  odmah nastao pravi kaos, jer igrači i stožer na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom nisu prihvatili smanjenje plaća.

Podsjetimo, uprava je predložila da se trećina primanja isplaćuje u redovnim rokovima, trećina primanja počela bi se isplaćivati u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice Dinama, a trećina ne bi bila isplaćena.

Sada se javio i Zdravko Mamić, koji je službeno savjetnik Dinama, objavom na Facebooku i objavio koliko je stručni stožer Dinama primio u posljednjih 20 mjeseci.

Uz to Zdravko Mamić je napisao:

“Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern Munchen i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci.

Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta.

Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over”.

zarade, dinamo stožer

Komentiraj