OGLASILA SE SUPRUGA KOBEA BRYANTA: Objavila fotografiju koja slama srce

Vanessa Bryant, žena koja je u jednom danu ostala bez supruga i kćeri, nije se javljala nakon nesreće svojih najmilijih koji su stradala u padu helikoptera.

Onda se oglasila tri dana nakon strašnog gubitka na Instagramu te zahvalila milijunima ljudi na podršci i ljubavi u tim teškim trenucima.

“Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea – divnoga oca naše djece – i moje predivne, mile Gianne – tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i iskreno voljeni. Blagoslovljene smo što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti.

Nisam sigurna što nam život nosi i nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali probudimo se svakog dana pokušavajući nastaviti živjeti, jer Kobe i naša djevojčica Gigi osvjetljavaju nam put. Naša ljubav prema njima je beskrajna, nemjerljiva. Samo bih voljela da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti. Imati ih ovdje s nama, zauvijek.”

Vanessa se sada oglasila objavom fotografije koja slama srce – na njoj su dresovi njezinog supruga i kćeri: njegov iz LA Lakersa i Giannin iz akademije Mamba. Pored njih se nalaze i buketi crvenih ruža.

“Ne postoji 24 bez 2”, napisala je Vanessa i dodala hashtagove tatina cura, moji anđeli, naši anđeli te Kobe i Gigi.

Komentiraj