OGLASILA SE SNJEŽANA DUJMIĆ: Volim ljude, volim i one koji mene ne vole

Nakon što je izgubila supruga, našeg sjajnog glazbenika Rajka Dujmića, koji je stradao u prometnoj nesreći, njegova supruga Snježana Dujmić traži riječi utjehe u danima tuge koji će trajati. Ovaj put osvrće se na neke komentare na društvenim mrežama i upozorava na rastuću nesnošljivost, netoleranciju, ogovaranja, ljubomoru…

Ovo je nezina objava na Facebooku, koju prenosimo u cijelosti:

VOLIM LJUDE….VOLIM SVE ONE KOJE KOJI MENE NE VOLE

Nekada je premalo vremena za napisati sve ono što bi htjeli jer su sve sredine prebogate svojim biserima. Znate li onu “selo sve zna”. Tako Facebook srećom daje mogućnost i svim frustriranim neukusima da isplivaju kao g…. na površinu.

Obično su to izkompleksirane osobe prevelikog ega i manjih hormona koje život počinju shvaćati preozbiljno jer je vremena sve manje. Promjene u životu nije svakome lako prihvatiti i onda oni užitak pronalaze u niskim strastima jer su i psiholozi preskupi. Netko “sebe uzdiže” prićajući loše i laži o drugima ili čak direktnim “pljuvanjem”. Taj je fenomen u društvu sve više prisutan.

Pucati u leđa je najlakše. Ogovaranja i ljubomore su nažalost sastavni dio života koje samo najjači prihvaćaju stoički i lice u lice. Ali o negativnosti općenito i osobama koje se ne znaju zabavljati se ne treba previše zamarati jer maske bi brzo pale na potpuno stranom terenu u stranoj zemlji gdje samo izgled i veze nisu dovoljne za ono što oni sebi umišljaju.

Volim često reći …”Volim život, volim ljude … volim i one koje mene ne vole jer će kad tada ako su ljudi shvatiti koliko su bili u krivu.”

Komentiraj