ODVJETNIK ZAVADLAVA: On je svojom obranom dokazao da nije ubrojiv

Filip Zavadlav, osumnjičen za trostruko ubojstvo u Splitu, danas je ipak iznio svoju obranu. Negirao je sve što mu se stavlja na teret.

Izvor: Media serrvis

“U potpunosti negiram počinjenje kompletne optužbe koja se stavlja na teret. Razmišljanje da bi ja bio eventualni sudionik spornog događaja mi je postepeno nametnuto i imputirano od strane drugih osoba, putem medija i preko raznih pismenih dopisa koje sam primio, što sam ja zdravo za gotovo inertno prihvatio i u što sam povjerovao.

“Njegov odvjetnik Branko Šerić pak uvjerava da Zavadlav nije bio ubrojiv:

“Sama njegova današnja obrana se uklapa u takvu procjenu, današnja obrana je čista deluzija. Zato sam i predložio ponovno, nakon završne riječi, da se izvrši dopuna psihijatrijskog vještačenja, ili novo vještačenje.”

Evo što je rekao otac Marina Ožića Paića, jednog od stradalih:

“Ništa neočekivano, osim što je bijednik i kukavica, pokazao je i da je lažov. Svi svjedoci pitani izrijekom od strane sutkinje znaju li tko je Marin Ožić Paić, jesu li ikada čuli za to ime, izjavili su da nemaju pojma, da nikad nisu čuli tko je ta osoba. Pitanje koje sam htio postaviti, a nije mi dozvoljeno je: je li Marin Ožić Paić ikada i na bilo koji način učinio zlo Filipu Zavadlavu ili bilo kojem članu njegove obitelji.”

Podsjetimo, Zavadlava se sumnjiči da je u siječnju prošle godine u centru Splita krenuo u krvavi pohod i usmrtio Juricu Torlaka, Marina Bobana i Marina Ožića Paića.

Komentiraj