ODLAZAK NEKADAŠNJE ZVIJEZDE: U Zagrebu je preminula pjevačica Kasandra

Na društenim se mrežama strelovito proširila vijest kako je preminula nekadašnja zvijezda Kasandra, pravim imenom Davorka Ručević.

Preminula je još prije 17 dana u Zagrebu u 55. godini, još 3. prosinca, potvrdila je za Zagreb.info, njena mama Darinka Gazibara.

“Navečer je zaspala i više se nije probudila… Užasno mi je teško, trenutno se nalazim kod prijateljice jer ne mogu biti sama.

Navečer smo se poljubile i zagrlile, svaka je otišla u svoj stan i sutra je više nije bilo˝, kratko je rekla vidno potresena.

Da je Kasandra preminula vijest je za DNEVNIK.hr potvrdio njezin bivši menadžer Zoran Škugor.

Rekao je da je u ponedjeljak tijekom dana čuo tužnu vijest te ju je pokušao kontaktirati na telefon putem kojeg su se i ranije čuli, no nitko se nije javio.

“Dobio sam od prijatelja obavijest o smrti osobe koja je preminula 3. prosinca ove godine, a sudeći po informacijama, to je ona. Zaista mi je žao”, rekao nam je.

Dodao je kako je istina da su planirali njezinu povratničku turneju, no zbog njezine bolesti je nisu realizirali.

Kasandra je početkom devedesetih bila dance zvijezda i jedna od najzgodnijih pjevačica u Hrvatskoj.

Posebno se proslavila pjesmama “Nisi ti jedini na svijetu”, “I Got A Feeling” i obradom pjesme “Sladoled” Jasenka Houre.

Upravo spot za pjesmu “I Gotta Feeling” smatrao se dotad najskupljim spotom u hrvatskoj glazbenoj produkciji.

Kasandra se u javnosti posljednji put pojavila prije 14 godina na rođendanu bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u zagrebačkom hotelu.

U siječnju ove godine je rekla kako je sa scene otišla jer nije htjela pošto poto biti u javnosti i privlačiti pozornost.

Imala je, kaže, endometriozu, i nije mogla hodati.