ODGAJATELJ DJEVOJČICI: Hoću vidjeti nešto što se krije ispod tvojih gaćica!

Ilustracija
Ilustracija

N. P. (26), odgajatelja u jednom banjalučkom vrtiću, uhvatili su u zamku iz organizacije “Borba protiv pedofilije” kako vrbuje 13-godišnju djevojčicu i od nje traži da mu pošalje slike “nečega što se krije ispod gaćica”.

Prepisku koja je izazvala zgražavanje javnosti i korisnika društvenih mreža, objavili su na Facebooku.

Odgajatelj N. P. šalje poruke na Facebook profil djevojčice, ali se iza njega kriju administratori neprofitne organizacije “Borba protiv pedofilije”.

Kako piše avaz.ba, ispituje ju odakle je i koje je godište, a kad mu je odgovoreno da je 2005., on je glumio iznenađenje navodeći da je mislio da je 2000.

Unatoč svemu nastavio je komunicirati, a iz prepiske se zorno vidi što je tražio.

Tijekom prepiske natuknula mu je da živi s bakom te da joj roditelji rade na brodu, a on se raspitivao i smeta li joj to što je on stariji od nje, ali mu je odgovorila da ne smeta.

Govorio joj je da je “sad on čuva” te da će je učiti o muško-ženskim odnosima i slično. Tražio je i da sve ostane u tajnosti…. tražio je i fotografije, a upitan što bi želio vidjeti odgovorio je: “Želim da vidim nešto što se krije ispod tvojih gaćica”.

Kako je rekla glasnogovornica policije Marija Markanović, oni su o svemu obavješteni i provode izvide.

Iz vrtića su poručili kako je “politika vrtića takva da nikad jedna osoba ne bude sama u grupi s djecom baš zbog spomenutih situacija…. O ostalim radnjama (prepiske na internetu) obavit će se istraga i utvrditi šta je od svega istina”.

odgajatelj, prepiska

Komentiraj