OČIMA BORISA HOMOVCA: Galerija etabliranih gostiju u studiju Art Caffea

Dugogodišnji novinar, koji je osvajao televizijske gledatelje brojnim talk showovima i magazinima na HRT-u i drugim televizijama, opet je sjeo u radnu fotelju kako bi na svoj poseban način u studiju Art Caffea predstavio ponajbolje s naše kulturne i javne scene.

Duško Šibl, Dubravka Šeparović Mušović, Daria Lorenci Flatz, Matija Dedić, Tomislav Petranović, Ivica Buljan, Mirjana Bohanec Vidović, Ksenija Marunković samo su dio etabliranih gostiju s kulturne i javne scene, koji će prodefilirati u studiju ART CAFFEA.

Riječ je o povratničkom projektu televizijskog autora, urednika i voditelja Borisa Homovca, koji je svojedobno podizao prašinu u javnosti gledanim tv talk showovima i magazinima na HRT-u i komercijalnim televizijama (Leptir, Zrcalo, Plavi baršun, Modelle, Metropolis…), a pokrenuo je prvi u Hrvatskoj Glamour,tv format o celebrytima i lifestyleu.

Sada u 45 minuta u spontanom, iskrenom i informativnom razgovoru donosi svoje viđenje tih ličnosti. Emisija će ići i tijekom 2021. u tjednom ritmu emitiranja, a planirano je da se tijekom ljeta seli na destinacije morskih festivala, od Rijeke i Pule,do Splita i Dubrovnika.

Emitira se u produkciji Nikole Mihaljevića i Unimedie i režiji Darija Bajurina, na Z1TV četvrtkom predvečer premijerno, nedjeljom oko podneva reprizno, preuzimaće je i druge televizije iz Hrvatske i regije, a arhiva svih emisija dostupna je na You Tube kanalu Art Caffe.

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *