OBITELJSKI NASILNIK: Zvijezda Bayerna i francuske reprezentacije mora u zatvor!

Lucas Hernandez (25), igrać Bayerna i francuske reprezentacije, osuđen je na sudu u Madridu na šestomjesečnu zatvorsku kaznu zbog kršenja zabrane pristupa koja mu je 2017. propisana nakon što je osuđen za nasilje nad suprugom.

Hernandezu je odbijena žalba, zbog dvije kaznene prijave i osude vezane za nasilje iz veljače 2017., kada je bio igrač madridskog Atletica. Bio je osuđen na 31 dan društveno korisnog rada jer je napao svoju tadašnju djevojku koja mu je postala suprugom.

Imao je i zabranu pristupa u krugu od 500 metara od partnerice, koja je također bila osuđena na 31 dan društveno korisnog rada zbog fizičkog napada, nasilja i oštećivanja nekretnine.

Hernandez je uhićen potom u lipnju 2017. zbog kršenja odredbe o zabrani pristupa. Sada mu je naloženo da se 19. listopada mora pojaviti pred sudom u Madridu, a od tada će imati deset dana da se dobrovoljno prijavi na izdržavanje kazne.

Hernandez je uložio žalbu. Podsjećamo kako je još 2014. debitirao za Atletico, a onda je prešao 2019. u Bayern za 80 milijuna eura, a doveo ga je naš Niko Kovač, tada trenet Bayerna.