OBITELJSKA TRAGEDIJA: U prometnoj su poginuli majka i kćer, a u bolnici preminuo i sin (15)

U Osijkeu, u  bolnici,  je preminuo 15-godišnji državljanin Republike Francuske koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, koja se dogodila 24. srpnja, oko 22.55 sati na autocesti A3 kod Nove Gradiške, objavila je PU brodsko-posavska.

Podsjećamo kako je mladić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na A3 u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, dok su tri bile ozlijeđene.

Policija je tada utvrdila kako je do nesreće došlo na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Nove Gradiške.

“Osobnim automobilom francuskih nacionalnih registracijskih oznaka, upravljao je 40-godišnjak (državljanin Republike Turske), koji prilikom vožnje nije držao dovoljan razmak kada se kreće iza drugog vozila, te je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (austrijskih nacionalnih registracijskih oznaka), kojim je upravljao 62-godišnjak (državljanin Republike Turske)”, objavila je tada policija.

Dodali su kako su 43-godišnja državljanka Republike Turske i 19-godišnja državljanka Republike Francuske iz osobnog automobila smrtno stradale, a uz njih i 15-godišnjaka koji je nažalost izgubio borbu, teško je ozlijeđen i 18-godišnjak.