OBITELJSKA TRAGEDIJA: Bivšem igraču Dinama izgorjela kuća – moli se pomoć

Na svojim društvenim mrežama NK Jaska Vinogradar objavio je poziv u pomoć svom treneru u školi nogometa Mislavu Bradviću, koji je u ponedjeljak doživio obiteljsku tragediju.

Zbog kratkog spoja u prijenosnom računalu nastao je požar te mu je izgorjela obiteljska kuća.

Podsjećamo kako je Bradvić bio član Dinama početkom stoljeća, ali nije baš puno igrao za Modre. Zato je više sreće imao igrajući u grčkom Atereasu, Kamen Ingradu, Hrvatskom dragovoljcu i svom lokalnom klubu Vinogradaru, gdje radi i danas.

Bradvići su poznata nogometna obitelj iz jaskanskog kraja, a njegov pokojni otac Marijan također je bio član Dinama u dva navrata krajem 60-ih i krajem 70-ih godina.

“Dragi prijatelji, pomozimo u ovim teškim trenucima obitelji Bradvić! Pomozimo našim nekadašnjim igračima, a sada trenerima Mislavu i Petru, pokažimo na djelu naše veliko jaskansko srce i pokažimo obitelji Bradvić da nisu sami!

U velikom požaru koji 31. srpnja zahvatio njihovu obiteljsku kuću nanesena je ogromna šteta obitelji Bradvić. Kako bi mogli obnoviti svoj dom, potrebna im je pomoć sugrađana i prijatelja. Svoje donacije u skladu s mogućnostima i od srca možete uplatiti na račun broj HR9123400091110758104 otvoren pri Župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom.

Obitelj Bradvić pomogla je da se sportski glas o Jaski prenese diljem svijeta, pomozimo i mi njima vratiti svoj dom! Hvala svim Jaskancima koji su spremni pomoći, svaka uplata bit će dodijeljena obitelji i neovisno o iznosu, i te kako je važna”, stoji u objavi NK Jaska Vinogradar.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!