OBITELJ NESTALOG AMERIKANCA: Javio se iz Baške Vode – imamo razloga vjerovati da je u opasnosti

Još nema nikakvih konkretnih vijesti o zagonetnom nestanku mladog 18.godišnjeg Amerikanca, koji je posljednji put viđen 25. srpnja u Baškoj Vodi.

Nestanak Jacoba Andrewa Linga, iz Philadelphije, je objavljen i na stranici nestali.hr, a policija poduzima mjere kako bi se što prije otkrilo što se dogodilo.

U kontakstima s obitelji rekao je da ide u Hrvatsku jer mu je u Italiji preskupo, pa je Italiju napsutio 19.srpnja i autobusom došao u Hrvatsku.

Onda je 22. srpnja poslao fotografiju na kojoj se vidi Baška Voda, a onda je 25. srpnja razgovarao s nekoliko članova obitelji.

Obavijestio ih je kako je u beach baru, da ima još samo 300 dolara pa je za 10 dolara unajmio ležaljku za noć kako bi uštedio.

Odmah je reagirala obitelj koja mu je poslala nešto novca na račun, ali taj račun nije korišten, a nije korištena niti njegova kartica, objavio je Dalmatinski portal.

Obitelj Jacoba Andrewa Linga je pak na Facebooku objavila:

“Molimo vas pomognite nam naći našeg sina. Ima 18 godina i putuje sam. Došao je u Zagreb 19.7. a zadnji put je viđen 25.7. u Baškoj Vodi. Imamo razloga vjerovati da je u opasnosti, te hrvatska policija i FBI aktivno tragaju za njim”.

NAJNOVIJE:

PRONAĐEN MLADI AMERIKANAC: Dok su ga panično tražili on odmarao u Makarskoj – čitajte OVDJE.

Komentiraj