O TOME SE GOVORI: Iako najavljena predsjednica se nije pojavila – je li izbjegla “sudar” s Milanovićem?!

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zakladom Zajednički put povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba organizirao je u utorak manifestaciju pod nazivom Gerontološki tulum.

Iako je bio najavljen i dolazak predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, ona se nije pojavila.

Prema informacijama n1 televizije, predsjednica je krenula prema parku Josipa Jurja Strossmayera, gdje se održava Gerontološki tulum, no, vratila se u Ured na sastanak koji je iskrsnuo.

Pretpostavlja se da su u pitanju zadnji dogovori uoči sutrašnjeg objavljivanja kandidature.

Neki su odmah to komentirali kako je Grabar Kitarović izbjegla susret sa Zoranom Milanovićem, predsjedničkim kandidatom, koji je bio nazočan i koji je dobio podršku Stranke umirovljenika.

Nedolazak predsjednice na najavljeni događaj, Milanović je komentirao riječima: “Tko je to organizirao? Bandić? Zar on nije trebao dati neku izjavu do 30. rujna? Po Julijanskom kalendaru možda?”, pitao je Milanović.

“Bandić je mnome opsjednut. Misli da sam ja u korijenu njegovih problema, a ja to nisam, on si je sam najveći neprijatelj. Neka me ostavi na miru, ili neka me ne ostavi na miru… poručujem mu da ja nisam u korijenu njegovih problema. Želim mu zdravlja, ozbiljno, ne s figom u džepu”, rekao je Milanović.