O POKRETANJU POSTUPAKA ZA RATNE ZLOČINE: Mene to ne impresionira – moja je teza 10 puta nula je nula!

IVAN PENAVA: Kreatorima kaosa smo predočili podatke o 400 osoba s lažnim prebavilištem - i nikom ništa

HDZ je u Osijeku okupio svoje župane, gradonačelnike i načelnike, na konferenciji o investicijas potencijalu u Hrvatskoj.

Izvor: Media servis

Susrest će se i danas ondje šef stranke Andrej Plenković i vukovarski gradonačelni Ivan Penava koji ne odustaje od prosvjeda kojeg je najavio za 13. listopada zbog nezadovoljavajuće dinamike procesuiranja ratnih zločina.

Sreli su se i jučer na kratko kada je Penava došao potpisati jedan od projekata nakon sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Zapadni Srijem, a koji se tiče Vukovara.

Plenković je rekao da je susret bio kratak, da mu je drago da se Penava bavi stvarima kojima bi se primarno i trebao, te da o prosvjedu nisu stigli.

Danas je vukovarski gradonačelnik dao komentar na pokretanje više postupaka za ratne zločine, i to premijerovim rječnikom.

“Mene to ne impresionira. Vidjet ćemo rezultat kroz godinu dvije isto kao što ga vidimo kroz ovih 27. Možemo mi sad govoriti sve, pokušaji, poduplat ćemo timove, udesetorostručit ćemo ih. Uvijek je moja teza deset puta nula je nula.”

Komentiraj