O BORBI PROTIV KORUPCIJE: Recite jednog dana svojim unucima da sam sve pokušao – otkriva Torjanac skrivene poruke Plenkovića

Naš istaknuti umjetnik, glumac Marko Torjanac, koji je i gradski zastupnik, reagirao je na n-tu izjavu premijera Andreja Plenkovića kako se HDZ i on bore protiv korupcije.

Na Facebooku Torjanac piše:

Kaže Plenković: ‘’Ponavljam jer imam dojam da nisu svi dobro razumjeli našu borbu protiv korupcije. Nema nedodirljivih, bez obzira na ime i prezime. Za svakoga za koga postoji osnovana sumnja da se bavi koruptivnim radnjama mora odgovarati. Ova saga pokazuje da to nisu svi dobro razumjeli. S vremenom hoće“.

Evo, angažirao sam najbolje dekriptere skrivenih poruka ne bi li možda u ovoj Plenkovicevoj n-toj izjavi o borbi protiv korupcije danoj jučer pronašli skrivenu poruku sljedećeg sadržaja:

‘Spasite me. Ja sam otet. I vi samnom. I cijela država. Drže me na nišanu. Ne mogu ništa. Činim najbolje što mogu, imam tajni plan, ali zahtijeva strpljenje. Imajte vjere, molite za mene i strpite se još 30-ak godina dok ne riješim stvari. Ako vam je to dugo čekati, spašavajte se kako znate. Bježite odavde. Recite jednog dana svojim unucima da sam sve pokušao. Živjela slobodna Hrvatska!’

Kaže Plenković:‘’Ponavljam jer imam dojam da nisu svi dobro razumjeli našu borbu protiv korupcije. Nema nedodirljivih,…

Gepostet von Marko Torjanac am Dienstag, 6. Oktober 2020
Komentiraj