O BORBI PROTIV KORUPCIJE: Recite jednog dana svojim unucima da sam sve pokušao – otkriva Torjanac skrivene poruke Plenkovića

Naš istaknuti umjetnik, glumac Marko Torjanac, koji je i gradski zastupnik, reagirao je na n-tu izjavu premijera Andreja Plenkovića kako se HDZ i on bore protiv korupcije.

Na Facebooku Torjanac piše:

Kaže Plenković: ‘’Ponavljam jer imam dojam da nisu svi dobro razumjeli našu borbu protiv korupcije. Nema nedodirljivih, bez obzira na ime i prezime. Za svakoga za koga postoji osnovana sumnja da se bavi koruptivnim radnjama mora odgovarati. Ova saga pokazuje da to nisu svi dobro razumjeli. S vremenom hoće“.

Evo, angažirao sam najbolje dekriptere skrivenih poruka ne bi li možda u ovoj Plenkovicevoj n-toj izjavi o borbi protiv korupcije danoj jučer pronašli skrivenu poruku sljedećeg sadržaja:

‘Spasite me. Ja sam otet. I vi samnom. I cijela država. Drže me na nišanu. Ne mogu ništa. Činim najbolje što mogu, imam tajni plan, ali zahtijeva strpljenje. Imajte vjere, molite za mene i strpite se još 30-ak godina dok ne riješim stvari. Ako vam je to dugo čekati, spašavajte se kako znate. Bježite odavde. Recite jednog dana svojim unucima da sam sve pokušao. Živjela slobodna Hrvatska!’

Komentiraj