NULA U GRADSKOM VRTU: Osijek i Dinamo bez golova

Osijek i Dinamo odigrali su utakmicu 33. kola SuperSport HNL-a.

Dinamo je bolje ušao u utakmicu a u 13, minuti imao je i i pravu priliku. Mišić je majstorski dao za Špikića koji nije imao puno vremena, odmah je pucao, ali Malenica je obranio.

Osijek je sve opasniji i u 28. Mierez je nadmudrio Šutala i Moharramija, odigrao na drugu stranu, ali zaradili su samo korner. Dvije minute kasnije opet Mierez ponovno pokraj Šutala, puca iz voleja direktno u Livakovića.

U 32. Bukvić je izborio slobodnjak s 20-ak metara, pa potegnuo gađajući suprotni kut, ali Livaković sjajno brani.

U 34. Petković je namjestio loptu na šut Bulata, ali on puca direktno u Malenicu. U 44. Ristovski daje do Ljubičića, koji je pucao je, ali Malenica to obranio. Ipak, Ljubičić je bio u zaleđu.

Ništa specijalno se nije događalo u drugom poluvremenu kada u 69. Topić i Drmić ulaze kod Dinama, a teren napuštaju Špikić i Petković. Kod Osijeka ulazi Lovrić umjesto Jurčevića.

U 75, dobra akcija Dinama. Stvorila se velika gužva u kaznenom prostoru Osijeka. Ljubičić je pucaoo, lopta je zapela u bloku, potegao je Šutalo, a Jugović je izbio i sa same crte.

U 80. promjene u Osijeku. Bukvić izlazi, ulazi Babić, umjesto Jugovića na terenu je Špoljarić, dok Gržan zamjenjuje Omerovića.

U 84. sumnjiva situacija. Moharrami je pao u 16 metara Osijeka nakon duela s Lovrićem i tražio je penal, no Strukan je pokazao da je Moharrami nakon pada igrao rukom.

U 89. je Lovrić mogao osigurati pobjedu Osijeku. Gržan je sjajno ubacio, Lovrić je utrčao, puknuo iz prve, ali pokraj gola.

Osijek: Malenica – Leovac, Barišić, Žaper, Jurčević, Omerović, Jugović, Fiolić, Caktaš, Bukvić, Mierez

Dinamo: Livaković – Moharrami, Ristovski, Šutalo, Ljubičić, Bulat, Mišić, Baturina, Ivanušec, Špikić, Petković