NOVOSTI NAPALE SAČIĆA: Bio je član SKJ i pisao ode Titu – evo što im je odgovorio

Portal objavio je veliki članak i svojevrsni napad na saborskog zastupnika i generala u mirovini Željak Sačića pod naslovom “Dosje druga Sačića” u kojem tvrde kako su “pronašli partijski dosje zastupnika Željka Sačića koji često javno napada ‘Jugoslavene'”.

“U mladosti je pisao ode drugu Titu, u svibnju 1980. učlanio se u Savez komunista Jugoslavije, a onda se, dok je radio u sektoru milicije zaduženom za čuvanje partijskih funkcionera i simbola jugoslavenske državnosti, izjasnio kao Jugoslaven”, napisali su na portalu Novosti.

Željko Sačić o svemu se oglasio na Facebooku, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti, bez intervencija:

Da..nazalost bio sam clan te protuhrvatske komunisticke organizacije. Postao sam to za “nagradu”, kao odlican ucenik u Srednjoj milicijskoj skoli i to od svoje 17 godine u koju sam se upisao sa 14 godina. Misleci tada da je to drustveni vrhunac i okvir za idealno drusttvo, za sve dobre, pametne, postene i marljive ljude. No, ovaj karton nikad nisam vidio niti znam da postoji. Hrvat sam po ocu i majci ako to koga interesira sve je to i javno poznato.

Nisam u tom razdoblju radio nista nemoralno, necasno, protunarodno, samo ucio, skolovao se, studirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu ( uz rad..o svom trosku) i zasnivao obitelj. Nisam za nista kriv niti cete mi bagro natovariti nikakvu ” krivnju”.S voje hrvatstvo (ne jugoslavenstvo) sam milijun puta dokazao tijekom DOR-a od ATJ Lucko pa dalje do kraja Rata..

Kukavice bijedne..podle..udbaske.Di ste bili kad sam se godinama, s puskom u ruci ( u blatu..po kisi, snijegu,, na žegi..) hrabro, bez kalkulacija, krvavo tukao sa Pupovcevim velikosrbima, cetnicima.. i umirao za Hrvatsku? GADOVI ZLOBNI..kriminalni..protuhrvatski, necete me ni danas zaustaviti u borbi za bolju Hrvatsku….Ni lazima niti prijetnjama. Gamad..objavite i tko je to (taj “Karton”) iskreirao..osmislio..tko ga potpisao?

Kompliment mi je da su to objavile velikosrpske cetnicke Pupovceve “Novosti”..koji me u kartonu cast deklariraju Hrvatom..a cas “Jugoslavenom”…A u ratu me ..unatoc toj mojoj “komunistickoj” proslosti ..redovito, u svakoj svojoj vojnoj Naredbi (poput tisuca drugih hrvatskih ratnika) zvali USTASOM .Evo ..ovo toj cetnickoj, Pupovcevoj bagri iz “Novosti”, najvise danas kod mene , kao hrvatskog politicara u Hrvatskom saboru smeta; “Sačićeve radikalne poruke, koje su još jučer imale doseg društvene i medijske margine, sada se iz tjedna u tjedan odašilju putem saborske govornice.”..Ali..badava vam trud..hrvatski narod me tu izabrao…i Njemu SLUZIM.

Komentiraj