NOVO U AFERI SMS: Uhićeni vozač ministra Tolušića kum je Milijana Brkića

brkić

U aferi SMS, u kojoj je Franjo Varga krivotvorio SMS-ove za Zdravka Mamića, uhićen je Blaž Curić, vozač ministra Tomislava Tolušića, koji je Vargi dojavio da ga istražuje policija.

Sada se klupko odmotava pa se doznaje i kako je uhićeni Curić kum Milijana Brkića, potpredsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora.

Curić je bio i vozač Milijana Brkića i član je Udruge veterana specijalne policije Alfa, a bio je i u Sudu časti te udruge u kojoj je i Brkić bio dopredsjednik, a sad je član Središnjeg odbora.

“Jutros sam čuo da je uhićen jedan od vozača Ministarstva, koji je vozio i mene. Čast MUP-u i DORH-u, očekujem da će svi svi koji su imali prste u ovoj aferi biti procesuirani i kažnjeni, ma tko oni bili”, rekao je o svemu ministar Tolušić.

Uhićenje Curića koimentirao je i Milijan Brkić: “Da, uhićen je moj prijatelj, kum i suborac… Postoje institucije u ovoj državi, neka one rade pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Sve ostalo vidjet ćemo uskoro.”

Za aferu i kumstvo upitan je i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić, koji je rekao: “Maloprije sam doznao da su njih dvojica kumovi. Čuo sam i jutros da je Brkić rekao da pustimo institucije da rade svoj posao i slažem se s time”.

PISALI SMO:

AFERA SMS: Uhićen vozač ministra Tolušića – javio Vargi da mu je za vratom policija – čitajte OVDJE.

 

Komentiraj