NOVO POJAČANJE: Španjolac Barri potpisao za Osijek

Diego Barri, 26-godišnji Španjolac, rješenje je Bijelo-plavih za ozljedama prorijeđeni vezni red.

Izvor: Media servis

“Diega smo dugo pratili i skautirali. Jako je zanimljiv profil igrača, baš ono što smo tražili. Dolazi iz lige koja je zanimljiva, nije uobičajeno da se u Hrvatsku dovode igrači iz Španjolske, ali vjerujem da smo u Diegu dobili ono što smo željeli. Želim mu puno sreće i puno dobrih igara za naš Osijek”, rekao je Ivica Kulešević, pomoćnik sportskog direktora.

Barri će biti vrijedan dodatak momčadi i zbog svoje polivalentnosti budući da, iako primarno igra kao veznjak, može upotpuniti i poziciju središnjeg braniča. Zadovoljstvo dolaskom u klub koji se bori za trofeje i lovi Europu iskazao je i sam Barri.

“Jako sam sretan što sam došao u Osijek. Za mene je ovo veliki izazov, odličan klub i prilika da napravim igrački iskorak. Vjerujem da možemo napraviti dobre stvari, a ja mogu obećati da ću dati sve da se to i dogodi”, rekao je novi veznjak Bijelo-plavih koji je imao od koga potražiti informacije o novom klubu.”

“Igrao sam s Jose Antoniom Carom i Merveilom Ndockytom, dobri smo prijatelji, sretan sam što su nam se putevi ponovo spojili. Informirao sam se i o povijesti kluba, znam koji su ciljevi i s te strane nema nepoznanica. Napravit ću sve da pružim svoj doprinos da ostvarimo najveću razinu mogućeg ove sezone u prvenstvu, a onda na ljeto i u Europi”, rekao je.

Barri je odmah počeo trenirati s Bijelo-plavima a budući da dolazi iz natjecateljskog ritma brzo će biti na raspolaganju struci Osijeka.