NOVI ZASTUPNIČKI KLUB: Stranka rada i solidarnosti ima klub u Sisačko-moslavačkoj županiji

Milan Bandić

U Skupštini Sisačko-moslavačke županije osnovan je zastupnički klub Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365.

Zasad imaju četiri zastupnika, rekla nam je zastupnica u Skupštini Mirjana Golubić, koja je prošle godine izašla iz SDP-a i gotovo godinu dana bila nezavisni vijećnik, prenosi Media servis.

“Mi smo svi opozicija jer je tu ušla predsjednica ove udruge umirovljenika Demokratske unije umirovljenika, gospođa Federber. Ušao je Simić, laburist koji je bio nezavisni vijećnik i ušao je Belovarić koji je Autohtona seljačka stranka.”

Golubić očekuje još nekoliko zastupnika iz drugih stranaka. Na pitanje zašto se uključila u Stranku rada i solidarnosti odgovara.”Presudno je to što je Milan Bandić jedini čovjek ovoj državi koji radi. Ovdje kod nas stoje projekti, sve slabo ide i ne pokreće se. Prema tome, trebalo bi se ugledati na takvu osobu i krenuti da se poboljšaju stvari u ovoj županiji.”

Golubić očekuje ponovno pokretanje projekata koji su u županiji zastali, između ostalo0g i gradnje škole u Popovači, koja je trebala biti završena još lani. Inače, u županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije većinu ima HDZ, s koalicijskim partnerom HSLS-om.