NOVI TRGOVAČKI CENTAR: U Zagrebu se gradi FT Park – ovo su njegove posebnosti

FT Park je smješten u Poslovnoj zoni Jankomir, na zapadnom ulazu u grad Zagreb, obilaznicom odlično spojenoj sa svim dijelovima grada.

Osim sjajne prometne povezanosti, ova lokacija nudi i niz ostalih sadržaja te je upravo zbog toga vrlo omiljena među kupcima.FT Park je moderni retail park, atraktivni centar čija je glavna prednost mogućnost predstavljanja kupcima najbolje ponude artikala za opremanje doma na jednom mjestu.

U ovom suvremeno oblikovanom parku nalazit će se veliki prodajni salon Fero-Term, uz prodajne centre zakupaca te niz popratnih obiteljskih sadržaja.

Želimo izaći kupcima ususret i u startu im uštedjeti vrijeme kako bi sve što im je potrebno za opremanje doma pronašli na jednom mjestu, stoji na stranici ftpark.hr.

Izvor: ftpark.hr

Ukupna površina zemljišta na kojem gradimo FT Park iznosi 33.000 m2, dok će površina retail parka biti 10.000 m2.

Uz Fero-Term prodajni salon, koji će se prostirati na otprilike 2.000 m2, u FT Parku je na raspolaganju još 8.000 m2 prodajno-izložbenog prostora.

U ponudi su prostorne jedinice veličine od 500 do 2.000 m2. Ispred centra će biti i veliko parkiralište za posjetitelje parka.

Predviđeno vrijeme otvaranja FT Parka je kraj 2023. godine.