NOVI “ŠTOS” KIM JONG-UNA: Pokreće veliki show – nagrada je ruka njegove sestre

kim yo-jong

Svi vjeruju kako nije riječ o šali, ali prema nekim najavama Kim Jong-un, vođa Sjeverne Koreje, kani pokrenuti veliko natjecanje u kojem će na neki način glavna nagrada biti njegova sestra, kojoj traži muža.

Kako piše britanski “The Sun”, projekt bi trebao biti sličan emisiji Paddyja McGuinnessa “Take me out” u kojem se natječe 30 dama kako bi osvojile srce jednog mladića.

Nagrada je u ovom slučaju spektakularna. To je ruka 29-godišnje Kim Yo-Jong, velike sestre diktatora, a uz to će mladoženji sjesti na bankovni račun i lijepa suma novca.

Kim Yo-Jong već dugo slovi za najmoćniju  ženu Sjeverne Koreje. Dugo se čekalo da joj brat dodijeli i neko važno mjesto u vlasti, a to se nakraju i dogodilo ovaj mjesec kada je Kim Yo-Jong postavljena za ministricu propogande.

Sjevernokorejska vrhuška na čelu s Kim Jong-unom već je pokušavala udati Kim Yo-Jong. Veća akcija na tom planu vođena je prije četiri godine, ali bez uspjeha. Naime, baš nitko tko se našao u nekakvom užem izboru nije mogao udovoljiti kriterijima, kako se navodi u britanskim medijima, “bahate žene s veoma visokim standardima kada je riječ o muškarcima”.

Sada se pak zna i pobliže da kandidatiza ruku Kim Yo-Jong moraju biti studenti ili diplomci Sveučilišta u Pyongyangu, moraju biti zgodni, visoki barem  180 centimetara i da su svakako odslužili vojsku.

A koliko će sve to biti i dalje teško vidi se i po navodima britanskih medija koji pišu kako se studenti na Sveučilištu u Pyongyangu moraju svaki put sklanjati u stranu kada hodnikom prolazi sa Yo-Jong. Osim toga nema šansi da netko bude u dizalu ako je u njega ušla ona. Sve je to napisao “The Sun”, a informacije su dobivene od čovjeka koji je uspio pobjeći iz Sjeverne Koreje.

 

 

Komentiraj