NOVI POSLOVNI USPJEH: Iz Brodosplita u svijet krenuli super moderni stambeni kontejneri

Poslovno-stambeni kontejneri 1

Iz tvrtke u grupaciji Brodosplit-Holding d.o.o. započela je isporuka prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap Limited iz grupacije R.W. CHELSEA HOLDINGS LTD sa sjedištem na Cipru.

NapCap kontejneri su klimatizirani i izolirani od vanjskih utjecaja, kao što su vjetar, prašina i vlaga. Dizajnirani su da se mogu brzo montirati i demontirati te transportirati bilo gdje u svijetu, a namijenjeni su životu u nepovoljnim uvjetima, ekstremnim temperaturnim razlikama, područjima jakih vjetrova, visokih temperatura i vlažnosti zraka.Poslovno-stambeni kontejneri 2

Godine 2014. je NapCap pristupio Brodosplit-Holdingu s nacrtima za izradu stambenih kontejnera visokog standarda, posebno dizajniranih za rad na terenu u zahtjevnim okruženjima. Spremnici su trebali biti tvrdi (u stanju izdržati ekstremne temperature i vremenske uvjete), jednostavni za transport i imati interijer iznimnog standarda kakvog trenutačno nema na tržištu.

Umjesto flat-pack jedinica koje druge tvrtke koriste, a zatim sagrade na licu mjesta, NapCap je želio stvoriti gotov kontejner s unutrašnjosti koja je napravljena po mjeri i odražava kvalitetu i trajnost. NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali Brodosplit je bio taj koji je imao stručnost i fleksibilnost potrebnu za realizaciju ovog projekta.Poslovno-stambeni kontejneri 4

Od tada u uskoj suradnji, Brodosplit-Holding je isporučio 44 prijenosna stambena kontejnera prošle godine, a upravo je u tijeku završetak svih 28 novih jedinica za NapCap. Sa svakom novom serijom kontejnera i uzimajući u obzir povratne informacije od klijenata, detalji unutrašnjosti se prilagođavaju kako bi omogućili životni standard izuzetno visoke kvalitete koji se obično ne nalazi u smještaju na radnim područjima. Ovaj posao je obavljen partnerski putem tehnologije koja nudi ugodne i sigurne prijenosne kontejnere za život i rad u nepovoljnom i nestabilnom okruženju.