NOVI MEDIJSKI PARTNER: Šuker potpisao ugovor težak 100 milijuna eura

HNS ima novog medijskog partnera. Predsjednik HNS-a Davor Šuker u ime saveza potpisao je ugovor o televizijskim i medijskim pravima sa švedskom tvrtkom Endorphine Magine LTD.

Izvor: Media servis

Počevši od sezone 22/23. Endorphine će preuzeti produkcijska i distribucijska prava na sve utakmice pod ingerencijom HNS-a. Ugovor je potpisan na deset godina, vrijednost je 100 milijuna eura odnosno 10 milijuna eura godišnje, a većina novca trebala bi završiti u blagajnama hrvatskih prvoligaša.

Izjave Davora Šukera i predsjednika uprave Endorphinea Gunnara Winbergha prenosimo u cijelosti: “Naša suradnja s Endorphinom rezultat je rastućeg ugleda hrvatskih nogometnih natjecanja te je početak nove etape za hrvatski nogomet, koji u proteklih nekoliko godina proživljava procvat na području reprezentativnih rezultata, ali i na području uspjeha hrvatskih klubova. Rad i kvaliteta unutar naših klubova pomogli su nam podići međunarodni ugled hrvatskih natjecanja te sklopiti ovaj sjajan ugovor, koji će njima zauzvrat uvelike pomoći u daljnjem rastu. Siguran sam kako će se Endorphin pokazati kao odličan partner u razvoju nogometa u Hrvatskoj. Radujemo se zajedničkoj suradnji na globalnoj promociji hrvatskog nogometa te na povećanju dostupnosti naših natjecanja međunarodnoj publici”, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“Presretni smo što nas je HNS odabrao kao globalnog medijskog partnera za hrvatski nogomet. Već dugi niz godina pratim hrvatski nogomet te sam zaista impresioniran kvalitetom i uzbuđenjem koje vidim na terenu. Veselimo se što ćemo hrvatski nogomet moći podijeliti s gledateljima diljem svijeta”, izjavio je glavni partner u kompaniji Endorphin Gunnar Winbergh.

Komentiraj