NOVE UVREDE BEUSU RICHEMBERGHU: “Ja se po*erem na takvu ljigu a ne da si ruke prljam”

Podijelite članak

goran beus richembergh

Jučer je saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh obavijestio javnost kako je nepravomoćno osuđen muškarac koji ga je vrijeđao i prijetio mu smrću.

Beus Richembergh, objavio je jučer na svom Facebook profilu napisao:

“Sankcioniran je prvi u nizu junaka koji su mi prije nekoliko mjeseci prijetili smrću. Nadležni općinski sud u jednom kontinentalnom hrvatskom gradu po kaznenoj prijavi općinskog državnog odvjetnika izrekao mu je (prvostupanjsku, još nepravomoćnu) presudu kojom ga kažnjava s 9 mjeseci zatvora uvjetno na 2 godine”.

Među mnogim medijima koji su o tome pisali bio je i Podravski list, koji je objavio kako je osuđen muškarac (54) iz Molvi.

Onda se dogodilo nešto neočekivano, čime će se opet morati pozabaviti nadležni, jer se izvjesni Božidar Feletar javio na Facebooku ispod objave Podravskog lista tvrdeći kako je on taj nepravomoćno osuđeni.

Nastavio je s uvredama: “Ja se poserem na takvu ljigu a ne da si ruke prljam s takvim niskim ljigavcima fujjjjjjjj”, napisao je, da bi zatim dodao:

“Ja sam taj koji sam optužen što sam rekao da bi trebalo odrubit onom glavu ko uzme činove našim Generalima u Hagu to se nije na njega odnosilo ali sud štiti anti državne elementi lopove i bandu slični ovom neznanom junaku koji krije svoje ime iza zastora!

Ja sam Pravaš u srcu i duši a oni koji pljuju moju zemlju i moj narod spreman sam otič i u zatvor nebojimse niti sam se ikad bojao osim boga ko su oni da mi sude imaju na vlasti lopove i bandu koja je davno zaslužila Goli otok i ovoj Agoniji bude došao kraj svemu a oni svi završit u zatvoru ko pljuje krščane i moj dom sljedi odbrana bez razmišljanja ! A taj gospodin kukavica nek mi popuši kurac samo mora oprat zube da nedobijem karijes na mom đoki miloklizu ! ZDS”.

Nije ni tu stao, pa je još napisao: “Gospodin je u Udbi radio upleten u les Perkovič i progonitelj katoličke vjere i svečenika i sad ljepi moj narode ko je sad u pravu ja ili ovaj ljigavac”.

*Objavu Feletara prenijeli smo u originalu, bez lekture i drugih intervencija.

beus, prijetnja, faksimil, feletar

Komentiraj