NOVE TJERALICE ZA NAVIJAČIMA: Grci traže još jednog Grka i nekoliko Boysa

U Grčkoj Grčke pripemaju nove tjeralice za hrvatskim, ali i grčkim huliganima, jer po njima nisu uhićeni svi koji su sudjelovali u tučnjavi i koji su doveli do smrti Michalisa Katsourisa.

Tako portal Newsit piše i da je raspisana tjeralica za grčkim optuženikom inicijala A.D. Njegovu umiješanost u tučnjavu otkrivaju objave na društvenim mrežama. U njima tvrdi da je sudjelovao u incidentima i da ga traži policija.

Od sutra se očekuje i raspisivanje ostalih tjeralica za Hrvatima koji su identificirani putem vozila koje je policija zaplijenila. Riječ je o četiri do pet potencijalnih novih uhićenja.

Poslije pritvaranja 105 huligana, istraga se usredotočila na snimke nadzornih kamera na tom području, na predmete pronađene na mjestu incidenata kao i na DNK analizu uhićenih.

Dvadesetak predmeta i krvave mrlje s poprišta tučnjave ispituju forenzičari koji će rezultate usporediti s onima s tijela 29-godišnjaka. DNK analizom ovih uzoraka policija nastoji doći do saznanja, najprije o tome tko su žrtve napada, budući da je osim 29-godišnjaka bilo još ozlijeđenih, kao i tko su počinitelji, tj. tko je držao smrtonosno oružje.

Još nema ni rezultata s dva sklopiva noža koja su oduzeta dvojici uhićenih huligana, kako bi se utvrdilo je li neki od njih korišten protiv 29-godišnjeg navijača AEK-a.