VIDEO: NOVA TAKTIKA DŽIHADISTA – Suludi teroristi počinju slati djecu bombaše-samoubojice

djeca, ISIL

Svijet je već navikao na sve moguće strahote koje mogu prirediti teroristi tzv. Islamske države.

Njihove stravične akcije i suluda ubojstva nemaju kraja. Siju strah brutalnim smaknućima, barbarskim napadima, a bombaši-samoubojice siju smrt diljem svijeta.

Okupatori Iraka i Sirije, počinili su do sada strašne zločine u ime tzv. Islamske države, a vijesti koje stižu iz Iraka i Turske svjedoče još jednom da u svojim luđačkim naumima neće prezati ni od čega.

Podsjetimo kako je bombaški napad na svadbu u Turskoj, prema riječima turskog predsjedenika Recepa Tayippa Erdogana počinilo dijete staro između 12 i 14 godina. Kao bombaš samoubojica ubio je 51 osobu.

A sada stižu vijesti iz Iraka kako je prije napada uhvaćeno još jedno dijete samoubojica. Naime, lokalni su mediji objavili da su kurdske Pešmerge u iračkom gradu Kirkutu uhitile dječaka starog između 12 ili 13 godina koji je bio odjeven i naoružan tako da je pokazivao spremnost za novi samoubilački napad.

Dječak je eksplozivni prsluk nosio ispod dresa Barcelone s imenom Lionela Messija, a prilikom privođenja je plakao.

Ono o čemu se do sada nagađalo, čini se da postaje istina – nova taktika tzv. Islamske države bit će da u akcije šalju djecu. Naravno da će to biti novi problem ik nova opasnost za međunarodnu zajednicu. Naime, službe sigurnosti morat će još više biti na oprezu, a teško će pronalaziti teroriste među djecom. A na to upravo džihadisti računaju.

O tome kako je dijete pobilo svadbenu povorku možete pročitati OVDJE.

https://www.youtube.com/watch?v=R47z91UAtQM

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!