NOVA REAKCIJA S PANTOVČAKA: Je li program polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu?

Na relaciji Ured predsjednika Republike i Ministarstva obrane nema mira. MORH je danas reagirao na priopćenje iz Ureda predsjednika Republike, navevši da Ured predsjednika RH manipulira javnošću s internom radnom verzijom programa obilježavanja blagdana Svih svetih, koji nije bio usuglašen niti služben.

Sada s Pantovčaka stiže novo priopćenje, naslovljeno “Da li je program polaganja vijenaca ministar obrane pripremao za Božić? U slučaju da bude potrebe”.

U nastavku ga prenosimo u cijelosti.

“Eto, nakon što je suočen sa činjenicama – dokumentima koje nije imao hrabrosti objaviti, a niti poslati Uredu predsjednika Republike Hrvatske – ministar obrane odvažno degradira sam sebe. Svoj posao svodi na „organizaciju počasnih vodova, nosača vijenaca i svirača mirozova“. Što, očito, i nije daleko od istine.

A zapovijed načelnika Glavnog stožera OSRH krajnje neprimjereno pokušava proglasiti „radnom i internom“. Što jest definitivno miljama daleko od istine, jer je načelnik GS jedini u ovoj priči pošteno odradio svoj posao. Po pravilima službe. Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu? U slučaju da bude potrebno, kako kaže.”

Komentiraj

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *