NOVA METLA BRZO METE: Tko je još sve smijenjen od poznatih na HRT-u?!

hrt

Za vikend je smijenjeno čak 11 urednika i voditelja, vršiteljica dužnosti rukovoditeljice Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša-Čakarun danas je, kako neslužbeno doznajemo, nastavila sa smjenama.

Kako doznajemo bez dosadašnjih funkcija ostali su Maja Sever, urednica redakcije Hrvatske uživo, Mirna Zidarić, urednica sporta u središnjem Dnevniku i Tatjana Munižaba, urednica Dnevnika 3. Prema još nekim informacijama u nedjelju je smijenjen urednik unutarnje politike Hrvoje Zovko, a umjesto njega je imenovan Đurica Drobac.

Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, a spominje se i Lana Banely, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota.

Naravno, nitko od maknutih urednika nije dobio obrazloženje za smjenu, a svi će od sada raditi novinarski posao. Munižaba bi, doznajemo, ponovno trebala izvještavati iz Sabora i pratiti SDP. Kako nam prenose prisavski kolege, neki od smijenjenih Katarini Periši Čakarun su nakon priopćenja o micanju s funkcije uzvratili kako su ‘počašćeni smjenom’.

Čeka se službenu potvrdu ovih informacija s HRT-a.

Komentiraj