NOKAUTIRAN HDZ-ov ŠEF AGENCIJE: Srušio ga suprug žene koju je dirao

Antun Vujić, HDZ-ov ravnatelj  Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Antun Vujić sudjelovao je u fizičkom incidentu na ovogodišnjem međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji se održao u Virovitici od 2. do 4. rujna, piše Telegram.

Dva neovisna izvora potvrdila su za Telegram kako je Vujić je u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu jednu od posjetiteljica, inače suprugu člana organizacijskog tima sajma, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Incident se dogodio prošlog petka, 2. rujna, u večernjim satima.

Vujić je za Telegram potvrdio incident, ali kaže da ne zna tko ga je i zašto udario, te da se incident dogodio izvan radnog vremena.

Vujić je na mjesto ravnatelja APPRRR-a došao 2. siječnja ove godine, zamijenivši na toj funkciji Matildu Copić, čiji je zamjenik bio četiri godine. Prije toga bio je voditelj podružnice APPRRR-a Virovitičko-podravske županije.

Kako piše Virovitica.net, pozivajući se na izjave više izvora, Vujić je alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu domara sajamskih prostora, na što ga je ovaj udario šakom i srušio na pod. Očevici kažu da je riječ o klasičnom nokautu zbog kojeg Vujić deset minuta nije mogao doći k sebi.

Od udarca je počeo krvariti pa je zatražio liječničku pomoć. Prijatelj ga je autom odvezao na hitnu, potom u Slatinu gdje živi. Liječnicima je rekao kako je ozljeda nastala od pada. Nisu mu povjerovali i o tome su obavijestili policiju.

Iz policije su za portal potvrdili “da je Policijska postaja Virovitica 3. rujna 2022. godine u 2.30 sati zaprimila dojavu medicinskog tima da je u prostoru Međunarodnog sajma ozlijeđen muškarac”.

Policija istražuje cijeli slučaj.