NISU VIŠE ZAJEDNO: Razveli se bivši nogometaš Vukojević i bivša misica Ćupor

Poznati bivši igrać Dinama i reprezentacije Ognjen Vukojević i njegova supruga Andrea Ćupor sporazumno su se rastali deset dana nakon incidenta koji je dospio u sve medije.

Da je došlo do razvoda nogometaša i bivše misice, koji su se vjenčali 2016. godine, doznaje Večernji list, pa je Andrea se sa sinom iselila iz njihovog obiteljskog doma i unajmila je stan, a Ognjen je ostao u njihovu obiteljskom stanu na Tuškancu i redovito viđa sina.

Podsjetimo, prije nešto više od dva mjeseca protiv Vukojevića je podnijeta kaznena prijava zbog prijetnji supruzi.

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo objavilo je tada o svemu detalje:

“Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu provelo je 9. svibnja 2020. dokaznu radnju ispitivanja u svojstvu okrivljenika hrvatskog državljanina (1983.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje iz članka 139. stavak 2. i 3. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik 7. svibnja 2020. u kasnim večernjim satima u Zagrebu, u alkoholiziranom stanju, nakon što mu je njegova supruga ukazala da joj smeta njegova alkoholiziranost, s nakanom da je ustraši počeo vikati na nju, a potom joj je, osnovano se sumnja, izrekao prijetnje koje se odnose na nju i članove njene uže obitelji.

Nakon što je oštećenica u strahu za svoj život mobitelom pokušala nazvati policiju, okrivljenik joj je, osnovano se sumnja, iz ruke pokušao istrgnuti mobitel odgurnuvši je. Takvo okrivljenikovo postupanje izazvalo je kod njegove supruge osjećaj straha i ugroženosti za njen život, kao i za život članova njene obitelji.

Nakon ispitivanja okrivljenika, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu je donijelo rješenje kojim je okrivljeniku naložilo mjere opreza zabrane približavanja žrtvi i zabranu uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom (članak 98. stavak 2. toč. 4. i 5. Zakona o kaznenom postupku), te mjeru opreza udaljenje iz doma u kojem stanuje zajedno sa suprugom (članak 98. stavak 2. točka 10. Zakona o kaznenom postupku)”

Međutim, kaznena prijava za obiteljsko nasilje protiv Vukojevića je odbačena, a ukinute su i mjere opreza, točnije Ognjen je pravomoćno oslobođen svih optužbi.

 

Komentiraj